Groep 8 naar Villa Zebra

Verslag Groep 8
Villa Zebra

Op 20 Januari is groep 8 op uitje naar Villa Zebra geweest. Hier volgt een verslag van Eline en Juliette, 2 meiden uit groep 8.
“Vandaag zijn we naar Villa Zebra geweest, een museum voor kinderen.”
Het is een museum voor kinderen waar je waar je opdrachten uitvoert en tegelijkertijd meer over kunst te weten komt.
Het thema was: ‘Diep in het bos’ Je komt in een donker bos voor kinderen van 7 t/m 12 jaar, waar allemaal vreemde kunstwerken staan. Je hebt kaartjes en daar staan titels op die je de kunstwerken zelf moet geven. Het was een beetje griezelig en de titels op de kaartjes ook.
Op het begin kreeg je een verhaal te horen over Edgar en oom Montaque, aan het eind moest je een kijkdoos maken die met het verhaal te maken had. Je had allemaal voorwerpen om in de doos te leggen, zoals: blaadjes, rietjes, takjes en nog veel meer.
We vroegen om de mening van de kinderen uit groep 8

“Het knutselen was erg leuk!”  ~Tara
   “Het leukste vond ik de tour door het bos” ~Margo
   “Ik vond alles heel leuk” ~Pascal