Kunst! projectavond

Schoolreis 2017

PWAdag deel 2

PWAdag 2017

Van allerlei activiteiten worden, het hele schooljaar door, foto's gemaakt, zowel door leerkrachten als door ouders. Indien u foto's hebt die leuk zijn om op de site te zetten, kunt u die op een USB stick op donderdagochtend afgeven bij de administratie. Foto's graag aanleveren in klein formaat, max. 1000pix breed, 96 dpi. De USB stick krijgt u uiteraard terug. Versturen naar admin@pwabasisschool.nl via  www.wetransfer.com  mag ook (graag zelfs).

Kijkt u ook eens op de pagina's van de groepen, te vinden onder het tabblad Groepen
Daar staan meer activiteiten en foto's.

De foto's zijn niet meer geheel openbaar. Er zijn ouders die er bezwaar tegen hebben dat hun kind op het web terechtkomt. Omdat we toch wel willen laten zien wat voor leuke activiteiten we op school doen, kunt u de foto's via de link bekijken. U wordt dan doorgestuurd naar het album van de PWA. Op deze manier zijn de foto's voor iedereen die op onze website op de link klikt te zien, maar worden ze niet gevonden of opgenomen in zoekopdrachten via bv Google.  Om een ander album te bekijken moet u wel weer eerst terugkomen op onze eigen website en op de volgende link klikken.