010 511 20 43 info.pwa@spectrum-spco.nl

Ons schoolplein wordt steeds een beetje mooier met speeltoestellen, bestrating en enkele bomen. Maar dat moet groener!

Daarom gaan wij met alle leerlingen van de PWA, de Kwakel, BSO Prokino en PSZ Inkipinky zoveel mogelijk geld inzamelen om planten, struiken en nog meer bomen te kopen. Bij elkaar gaat het zo’n € 10.000,- kosten.
Doet u mee?

Wat gaan wij doen?

Wij vragen aan familieleden of zij ons willen sponsoren voor een sponsorloop. Alle leerlingen lopen zoveel mogelijk rondjes rond de school en halen daarmee geld op voor ieder rondje dat zij gaan rennen. Naast de sponsorloop doen zij een eigen challenge. Lege flessen inzamelen, klusjes doen of zelfgebakken koekjes verkopen. Welke klas haalt het meeste geld op?

Wanneer?

Op woensdag 7 december sluiten wij deze actieweken af met een feestelijke ochtend op ons schoolplein. Om 9.00 uur start de sponsorloop en zijn er prachtige prijzen te winnen in onze loterij. Alle papa’s en mama’s, opa’s en oma’s, ooms en tantes en belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

QR code sponsoractie groen schoolplein

Scan de QR code