Geschiedenis-weken

13-03-2019
Op maandag 18 maart om 8.45u begint
voor alle groepen het geschiedenis-project met
een leuke opening op het plein.
Ook alle ouders/verzorgers willen we van harte uitnodigen bij deze opening.

We verklappen nog niet alles, maar de voorbereidingen zijn in volle gang. Als we naar binnen gaan, begint elke groep zijn eigen reis in de tijd. De school zal bruisen van activiteit, creativiteit, ontdekken, ervaren en ontwerpen.
Alle groepen krijgen een leuke gastles of gaan naar een museum. De kleuters begonnen de projectweek al op donderdag 7 maart met een bezoek aan Slot Loevestein.
We zijn ook heel blij dat we kunnen samenwerken met Kunstbreak uit Berkel en Rodenrijs. Zij hebben voor elke groep een kunstles ontwikkeld welke zij ook zelf komen geven in alle groepen.

En natuurlijk kunt u op onze presentatieavond op donderdag 4 april al het werk van de leerlingen bewonderen en zelf ook een reis door de tijd maken.
Tussen 18.30 en 20.00 uur bent u van harte welkom!

Voor de projectweek sparen we nog: witte lakens, doppen, eierdozen, lege en schoongemaakte aluminium nespressocups en lapjes.